fb Twitter

Friday, February 25

TM Training Centre banjir teruk

Semalam heboh dekat FB dan twitter pasal Traning Centre (TMTC), Jalan Semarak KL yang berhampiran dengan menara Celcom ditenggelami air sampai 50 kereta tenggelam dan beberapa staff dan pelajar terperangkap. Kejadian berlaku petang semalam selepas hujan lebat dekat KL. Pagi ni dapat gambar dari email menunjukkan keadaan dekat TMTC semalam. Fuh…scary la..sampai jalan keluar pun banjir juga. Nampaknya, lepas ni kalau nak pergi sana if ada training tak boleh bawak kereta la.

 

TMTC Ni jalan nak masuk ke TMTC. Air tinggi sampai ke lutut. Nak parking kat luar pun dah tak boleh la kalau sampai macam ni.

 

 

TMTC2 Ni dekat parking area. Ni saja tempat parking yang ada and I memang selalu parking sini. Memang menangis tengok keadaan kereta macam ni

TMTC3 Sampai paras dada air. Kawasan parking nih memang jenis kawasan rendah. Air memang senang nak naik kalau hujan lebat.

 

TMTC4

 

 

*kredit to the owner of this picture*

Firah, kau ok tak kat sana? Balik la office cepat. Rindu weh :P

www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain