fb Twitter

Monday, February 21

Makan tak kenyang. Mandi tak basah

Sob..sob..sob

Tersedu sedan sebab baru lepas tengok Korean Drama. Cerita kalau tak ada part sedey memang tak sah kan. Tisu pulak asik kene re-stock je. Last week layan sampai 2 drama Korea dari siang sampai malam sampai ke pagi. Gigih tak keluar bilik kecuali nak makan dan mandi tu pun buat cepat-cepat dan sambung landing balik atas katil. Im actually bukan la suka sangat tengok cerita drama yang sampai berbelas-belas episod nih. Lain la  macam my sis yang memang addict sampai tengah preggy nih lagi teruk mengidam nya. Sampai ke malam layan cerita Korea (baby keluar nanti mesti comei macam org Korea). Sampai nama manja pun kitrg letak Mei Ling..(wtf..ni nama cina derr bukan Korea..dushh) 

Tapi kalau bila dah start tengok, mesti tamau berenti. Pakai pengggal kah durg nih sampai tak boleh berganjak. Last tengok cerita Fullhouse (dah berapa tahun nye cerita nih). Tiba-tiba hari tuh datang mood nak layan cerita dan sekarang tengah gila tengok drama Dream High dan You’re Beautiful (akak aku yang preggy..aku pulak terkenan).

 

 

dream-high

 

taecyeon

Jatuh cinta dengan jejaka Taecyeon ini. I kan memang suka dengan muka jahat dan notty tapi sebenarnya baik hati . Ada satu part tu time meleraikan baju..ouhh..gugur jantung. 6 Packs ok..6 PACKS! Kau ader??..Cerita Dream High ni masih baru lagi. Belum habis pun di tayangkan kan.  Tinggal lagi 3 episode kot kalau tak silap.

 you-are-beautiful

Second drama I layan cerita you’re beautiful. Cerita ni asik banyak cenggeng je dengan I sekali meraung..menghayati betul kan. Balik nanti nak sambung balik tengok drama nih. Seronok gila!

www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain