fb Twitter

Friday, February 4

Karaoke

Aktiviti untuk malam CNY ialah berkaraokeeeeee..! Dah lama tak karaoke dengan family sekali. Sekali sekala mcm ini memang menyeronokkan. Favorite place untuk berkaraoke ofkos la dekat Wangsa Walk. Bukan saja murah (2 jam hanya RM60 dapat air dan popcorn), tapi bilik pun bersih dan selesa untuk kami anak-beranak.

 Karoke02 Dekat sini pakai system nombor lagi kau…setengah jam jugak la kene tggu nombor dipanggil sebab ramai orang time ni. Durg ni tak balik kg ker time cuti gini?

Karoke01

Karoke03Yang sorang memberikan komitment sepenuhnya..yang lagi sorang tu nak nyanyi ke nak posing? 

So tell me..Where’s your favorite place for karaoke?

www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain