fb Twitter

Monday, February 7

How I re-arrange my stuff

Ini adalah almari aku untuk penyimpanan barang2 yang mengarut seperti gambar di bawah. Sebelum nih almari aku tak ada la rupa gini..lagi messy..main lanting2 kan barang je. Cuti CNY hari tuh aku habiskan banyak masa untuk kemaskan bilik.  Aku arrange kan kepada yang lebih tersusun sedikit (walaupn masih messy).

Stuff01

I just love the compartment yang transparent tu. I got it for RM5! RM5 sahaja! It is from Ikea. Senang nak manage and susun all the stuffs. Plus, menggunakan compartment ni dapat menjimatkan lagi ruang.

stuff03 

I really need to buy more to put my stuff.

Go grab this plastic compartment at your nearest Ikea.

www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain