fb Twitter

Friday, February 18

Hidup untuk kerja atau kerja untuk hidup?

I nak tunjukkan satu benda kat y’olls.. jeng jeng jeng

.

.

.

.

.

180220111808

Omigod!!…Dah macam tong sampah kan meja nih..meja siapa ni wehhh??!!$#%#%… Nampak tak gamba yang yang tergantung tuh..haa..tu la tuan punya meja yang pemalas aka tuan punya belog. Mesti tak budget ni meja pompuan kan..*sampai hati*. Hari ini hari yang busy. Pagi ader training, balik office kene sambung keje plak. Kalau dah busy jadi la seperti ini..macam ada taufan yang melanda. Sampai botol air atas meja tuh pun tertonggeng tak sempat nak tegakkan. Calculator sampai 2. Tamak! Jangan tatau I ada kelebihan menggira menggunakan 2 calculator serentak menggunakan tangan kiri dan kanan..har har har. Paling sedih tak sempat nak makan buah Orange tuh.. Jangan la ada sape2 ambil..Kalau ambil gak lantak la, jangan mengadu kat I kalau saket perut sebab dah seminggu Orange tu tak berusik. ..*Kan dah kantoi curi buah I*.

Paling benci kalau hari Jumaat kena balik lewat (walaupun tak ada la lewat sangat). Orang lain dah bersuka ria dengan family di rumah. Tapi i????…*komitment..komitment..hinss!*

180220111809HOI!!…tu buat keje ke main twitter??!!

Disebabkan semua dah balik tinggal I sorang je..kene la pakai earphone tuh sebab takut. I admit, I memang takut sorang-sorang kat office ni lepas dengar macam2 cerita pasal momok kt office ni *tengok cerita hantu tak takut plak!..hnss* Walaupun masih lagi terang kat lua..tapi tetap berdebar-debar juga..Nasib baik la ader lagu Hattan “Rendang tak berbuah” boleh la mengubat hati yang lara (peminat setia Hattan nih).

 

180220111811Tengok tuh..tak nampak pun bayang manusia.. T___T (jangan nampak bayang lain sudah la)

Tengah-tengah takut tuh..cuba melarikan minda ke tempat lain dengan melihat ke tingkap..

180220111812I pun boleh jadi CCTV gak kan..Sila contact I kalau nak tau traffic kat sini >_<

Nak balik kene la usha jalan dlu..Kalau tak..sia-sia stuck dalam jem dengan perut dah berdangdut.

180220111813Bukan terbakar..tapi tengah fogging tuh. Fuhh..tabik la..fogging sampai ke setiap floor tuh.

180220111814Disebabkan dah meremang segala bulu-buluan yang ada, tepat pukul 7 I bungkus-bungkus barang..cabboottttt!!.. eh eh eh..file ni jangan lupe bawak balik ye. Banyak lagi nak kene settle kan.. *tido dengan file lagi la nampak nye –_-“* Bila la dapat tido dengan husband sendiri nih..*pangggg* (ape kau mengarut nih setan!).

180220111815 Sebelum balik..kita layan dlu sunset nih..mane sunsetnya? Tak nampak pun..biasa la..kamera 3.2mp je

Dah..jum..jum..jum balik. Mak tak sanggup nak duduk lama-lama kat office ni.

 

 

/eh..ader kene mendena ke tajuk entry dgn topik nih?

www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain