fb Twitter

Thursday, February 17

Belog terbaik pilihan Nazterjah

Sampai office pagi tadi terus bukak blog and terharu bila di pilih sebagai Blog terbaik pilihan Nazterjah. Actually I memang dah lama follow blog Nazterjah nih (dia tak tau nih..hehe) tapi as a silent reader jer sebelum nih (malu-malu konon dulu.. LOLz). Almaklumlah..dulu I nih buta blog and tak berapa aktif. Baru sekarang baru nak aktif dan rasa dihargai bila ada orang baca belog Iyrin ni (walaupun belog ni tak seglamer org lain) :) .

Ok.. Jum kita tengok lagi blog terbaik pilihan Nazterjah yang very the kebabom!!

Blog Perempuan tebaik pilihan Nazterjah:

ailyl 1. http://www.memorianna.blogspot.com/

weedaleim 2. http://www.weedaleim.blogspot.com/

lassie 3. http://www.lassiegewdix.com/

iyrin 4. http://www.iyrin.blogspot.com/

tomato 5. http://www.tomatokering.blogspot.com/

Blog Lelaki terbaik pilihan Nazterjah

izamir 1. http://www.izamirridzwan.com/

unwanted 2. http://www.unwanted86.blogspot.com/

budakmalaysia3. http://www.budakmalaysia.com/

ewanrani 4. http://www.ewanrani.blogspot.com/

han 5. http://www.johnjeninz.blogspot.com/

www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain