fb Twitter

Wednesday, February 2

Bandung Escapade - Day 5


Akhirnya, sudah sampai ke hari yang terakhir di Bandung..


Fuihhh…lame betul nak habiskan cerita Bandung nih. The night before balik harus la busy packing bag molek-molek. Check banyak kali jugak to make sure tak ada barang yang tertinggal nanti. Dari 1 bag masa datang bertambah 3 bag masa balik..

Berat nok nak angkat bag tu semua dari KLsentral ke Kerinchi.. (park my car at Kerinchi dekat my office)


BandungTime to packing. Bag cina tu I got for Rp20K. Mula2 budak tuh nak jual Rp50K. Tp kene la rajin bargin


The day before balik tuh kami sempat ke Jalan Riau lagi (again??) untuk menghabiskan duit.. Flight pukul 4..so ader banyak lagi masa. Lagipun pihak hotel akan hantar terus ke Airport pukul 1. So tak ada la risau sangat.




BandungKu sempat beli 7 helai baju kat sini. Semua untuk family. Material nya berkualiti dan design banyak yang lawa compare dari baju yang aku beli dari Jakarta. You can get Rp23K sehelai. Kalau beli banyank boleh kurang lagi.

Bandung Spongebob square pants

BandungHeritage lagi. Sempat rembat 2 helai seluar slack.

BandungWe have another 1 hour, so kita pergi reflexology pulak. Aku tdo je sepanjang mengurut tu. Mana tak nya, dengan keadaan yang gelap, lagu yang mengasikkan..confirm lentok la..

Bandung Zen reflexology Jalan Riau bersebelahan Ian’s reports. Kat sini la kami mengurut

Lepas mengurut terus balik semula ke hotel untuk pulang ke KL. Kami sampai awal dekat Airport. Sementara menunggu flight pukul 4, kita makan dulu dekat kedai berhadapan Airport tuh.


Bandung Airport Bandung


Bandung My Fav. 2 plastik bag je bawak balik. Ader srg tu aku nengok bawak balik sampai 1 kotak!


BandungBye2 Bandung. Gonna miss u!..But i will come back again


Bandung Nasib baik flight on time..


Trip yang penat tapi berbaloi. Wajib kene pergi lagi untuk next trip!..






Previous Entry:
Bandung – Day 4
Bandung – Day 3
Bandung – Day 2
Bandung – Day 1

















www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain