fb Twitter

Tuesday, February 22

AirAsia Promotion

Airasia promotion

Sapa tak tau ni memang rugi. YES! AirAsia is having a promotion now. Cepat-cepat.. pergi tengok banyak harga tiket yang murah-murah. As usual, bila time ader promotion, mesti website AA lagggingggg gila. Sampai dah step terakhir pun dapat ERROR jugak. Terpaksa la repeat balik step. So kene banyak bersabar. Adalah pekara normal kalau kene refresh sampai empatpoloh kali still tak berjaya..(En Tony..! sila upgrade website.untung juta-juta pun tak kan tak boleh nak upgrade juga?) Tiket pergi Bandung semurah RM79 je. Niat di hati nak pergi Bandung lagi, tapi nanti banyak perabis duit plak. ouh..sapa belum baca pasal my trip pergi Bandung, boleh baca kat sini, sini, sini, sini dan sini

Airasia promotion

Booking period dari 22 Feb – 27 Feb. Travel period pula dari 13 Sep – 29 Feb. Masih sempat lagi nak beli lagi nih. Btw, I manage to buy ticket to this destination…

.

.

.

.

phuket-beach *gambar dari google*

Sapa boleh teka?… yess…It’s Phuket..ouh..tengok gambar pun dah jatuh cinta. PHUKET!..kami datang..!

www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain