fb Twitter

Friday, February 25

3rd Hot Air Ballon di Putrajaya

Hotair

Yollsss.. tau tak belon-belon udara panas akan kembali lagi!..This year, I akan pastikan dapat melihat hot air ballon ni. Mesti comel-comel kan ballon berterbangan di udara (ada darth vander, clown, itik ,gajah). Last year I pergi juga, baru sampai dan parking je hujan turun mencurah-curah –_-“ . Terhenti terus kegembiraan sebab tak dapat tengok ballon di naik kan. Dah la nak cari parking sangat hazab!. Ouh..mcm mn i boleh tau ader macam-macam jenis belon tuh? Mesti la tengok FB kawan-kawan *tengok dengan perasaan jeles yang menebal*

I dah siap tanda dekat calender lagi untuk event ni yang akan berlangsung pada 17 hingga 20 Mac 2011 di Monumen Alaf Baru, Precinct 2, Putrajaya. Jum..! Kita pergi! *Selepas subuh aku gerak!*

  hotair1 

Sambil-sambil tuh boleh tengok gelagat photgrapher sambil jeling-jeling dekat camera and lense power durang >_<

*gambar ihsan dari google*

www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain