fb Twitter

Monday, January 24

Menjadi kayap setelah shopping sakan di Bandung

Ni antara hasil rampasan aku semasa di Bandung haritu…ni untuk barang aku saja..Yang lain tak sempat nak amek gamba sebab aku dah pass pass kan dekat family..keropok yang satu beg tuh pun tak sempat nak amek sbb abis dibalun disebabkan kesedapan yang tak terhingga.

DSC_0008 

DSC_0001

Seluar slack – 3 helai

shirt, kemeja –14 helai

Korset – 3 helai

Short- 3 helai

Kain lain- 2 pasang , kain batik – 1 pasang

Memang tak puas la shopping kat Bandung sebab kalau tengok je mesti automatik nak amek beli. Next time kene duduk sane seminggu baru puas agaknya.

www.tips-fb.com

10 comments:

  1. waaaa :D .best!brpe budget smue 2? :)

    ReplyDelete
  2. sangat tak puas kan?
    lagi puas klu duit byk nak spend :p

    ReplyDelete
  3. @anoymous
    budget dalam 1.5k

    @amy aimi
    kan..tak puas la..
    kena pergi lagi ni

    ReplyDelete
  4. reen, ni i ika yg tnya pasal no telifon hotel tu, i call dieorg x pick up la.. the i try call hotel yg u dduk day 3 tu PATRADISA. ok la tarikh yg i nk tu ade utk 3hb 5 bilik standerd rp225k then jmaat tu 4hb x de yg 225 sbb full die bg bilik yg 275k tp plus 35rb jd 300 la sbb weeknd kn. ade x suggestion hotel lain selain royal dago 2 atau yg patraisa ni.. klu bole nk dekat ngn FO.. area dago kn? bole x approve fb sy Ika K'ruzzaman. i ade add u.. nnti le kongsi2 crite :)

    ReplyDelete
  5. @My True Life Begin
    u call try hotel yang mn ye?
    kalau nak hotel area dago ada banyak..
    cuba u tengok kat list I ni

    http://iyrin.blogspot.com/2011/03/tips-melancong-ke-bandung-bhgn-3.html

    ReplyDelete
  6. Assalam Ayrin,

    nak tanya, seluar slack yg u beli ada size besar tak kat sana ? kot lah size comel-comel jer, selai berapa yer ?

    ReplyDelete
  7. @anonymous
    ada size besar2 hari tu perasan
    seluar tu saya beli dengan harga rp99,500 je

    ReplyDelete
  8. Salam..very interesting blog :-) saya dah ke jakarta, tapi belom lg ke bandung. Nextweek kami sekeluarga akan ke bandung. Just nk tya, dekat setiap FO, boleh bawa bag/laguge x masuk? Since kami akan check out hotel tghr, and akan ambil train malam ke jakarta. So just wonder, kalu da check out, of cause kne bawa bag2 masa berjalan. Takut xleh bawa bag masuk tempat shopping..so kat mana nk simpan bag ni..possible x ada tempat simpan bag kt sana kalu xboleh bw bag masuk dlm tempat shopping? Thank..

    ReplyDelete
  9. Hi anonymous
    bag memang tak boleh bawak masuk dalam mana-mana FO kat bandung.
    Tapi dekat pintu masuk tu ada di sediakan tempat untuk letak bag and ada orang akan jaga sekali.

    ReplyDelete
  10. Jom...jom...
    Cuti cuti Bandung with family
    And get our amazing tour package for 4 Days 3 Night..
    ▪ 4 pax price about 940K/94sgd/284RM

    ▪ 5 Pax Price about 870K/87sgd/264 RM

    ▪ 6 Pax price about 820K/82Sgd/246 RM

    ▪7 Pax price about 785K/78.5Sgd/238 RM
    πŸ‘ πŸ‘“πŸ‘žπŸ‘ŸπŸ‘’πŸ‘—πŸ‘œπŸ‘’πŸ’°

    Note : Package included
    ▪ Daily transport included driver, fuel, tol, parking, driver meals
    ▪ New car with 7 seater, full Aircon
    ▪ Daily mineral water
    ▪ Breakfast daily from hotel
    ▪ Daily tour (as costumer request)
    ▪ Hotel 3 star with 2 person inside
    ▪ Airport pickup and drop
    ▪ Tax and service
    Hotel choice 🏀🏣🏒
    ▪ Tebu hotel ( riau street )
    ▪ Fave braga (inside shoping mall)
    ▪ Kembang hotel (cihampelas jeans street, cihampelas walk shoping mall )
    ▪ Citra dream hotel (walking distance to pasar baru)
    ▪ Dbest hotel pasar baru (with pool)

    More detail you can contact us
    Primera Trans Bandung
    Whatsapp : +6285 318 49 0001
    Gmail : primeratrans@gmail.com
    Path : Primera trans
    Facebook : Primera Trans Bandung

    Happy holiday allπŸŽΆπŸŽ΅πŸ“πŸ“πŸŽ‰

    ReplyDelete

Ratings and Recommendations by outbrain