fb Twitter

Monday, January 24

Barangan Baby

Last Saturday, follow my sis and BIL shopping barang baby dekat OU. My sis tgh sarat mengandung 8 bulan tapi still aktif lagi berjalan dan tak penat pn. Aku plak yang tercungap cungap follow.

Sana sini ader sale sebab nak dekat CNY kan. Tapi terpaksa menahan diri sebab mission hari tuh untuk cari barang baby SAHAJA!.

DSC_0030 Tengah bz online bukak email cari list untuk baby

DSC_0038 jumpe tak tu?

Lepas tu terus cari baju baby dan barang2 keperluan yang lain. Paling senang kat Jusco sebab semua complete ada kat situ. Baby cot dan stroller pn ader. Tak payah susah nak keluar masuk kedai.

DSC_0050 Ni bahagian bantal baby

 

DSC_0053 Kite pergi plak kat bhgn baju dan mainan..ader yang berkenan tak?

DSC_0049 Baby seat..bila dah besar sikit baru la beli ni

DSC_0054 This side for maternity mum

DSC_0051 Time nak bayar..mesti la bapak nye yang bayarkan..girls…main jauh jauh..heheh

DSC_0055

Sempat singgah WH je..murah je. tapi tak der yang berkenan.

Lagi satu..don’t forget Saturday is no Plastic bag day. Jangan lupa plak bawak shopping bag sendiri. Nasib baik dalam my car memang dah letak shopping bag. Confirm tak kan lupa nya..Kadang2 tertinggal jugak bag dalam kereta end up kene bayar 20 sen untuk setiap plastik bag. Tp aku memang menyosong kampen yang kerajaan buat nih..sedikit sebanyak boleh menyelamat kan bumi kita yang tengah nazak nih.

We are having our dinner dekat Kg Baru. Ofkos la kedai makan fav i..shukumvit.. Knp aku suka makan kat kedai ni sebab makanan memang ikut selera tekak aku dan decoration yang menarik. Berlatarbelakang kan KLCC boleh la feeling2 romantik gituw…Sesat kejap walaupn dah 3 kali pergi sni (kata kedai fav..tp jalan pn asik lupe >_<) . Kami order Ikan Siakap, Tomyam, telur dadar dan Kailan.

DSC_0066 Tomyam dia meriah dengan udang, ketam, lala, ayam.

DSC_0069Siakap 3 rasa

DSC_0062 Kalau sape2 nak bawak aweks or bf boleh la datang tempat nih..mesti korang feeling ala2 maria mariana

DSC_0063 Lawa kan decoration nya

Kami pulang ngan perasaan mengantuk dan kekenyangan..burp!..alhamdulillah

www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain