fb Twitter

Monday, December 13

Kuala Lumpur International Motor

Hari minggu lepas adalah hari yang sangat memenatkan. Jadual pack dari hari Jumaat hingga ahad. Memang saja amek cuti hari Jumaat sempena Thailand cuti (erk..motif?). Lagipun AL masih banyak lagi dan tatau lg bile nak amek cuti. Selalu cuti pn byk abiskan masa untuk tdo. Jadi rugi rasa nya abis kan cuti kalau duduk rumah je.

Untuk memenuhkan hari cuti, Jumaat lepas berjimba di PWTC sempena Kuala Lumpur International motor (KLIM).  Entrance fee sebanyak RM15 untuk weekdays dan RM20 untuk weekends. Da lama tak pergi exhibition mcm ni. Experience yang menarik bile dapat tgk mcm2 jenis kenderaan secara live. Tak rugi langsung rasa bila da jejak kaki dalam ni.

 DSC_0340

#1 Masuk2 je hall yang pertama, mata dijamukan dengan concept car dari produa ni.

 

KLIM02

#2 Produa Bezza.

KLIM04

#3

KLIM05

#4 Infinite – enhancement daripada kereta Myvi

KLIM11

#5 Tuah dr Proton yang sangat kacak

 

KLIM12

#6 Lampu belakang smart kan.

KLIM24

#7 Emas

KLIM30

#8 Esprit. sepetnye mata.i lioke

KLIM36

#9 Bumbelbee

KLIM58 

#10 ASX -- kereta idaman

KLIM43

#11 Juke from Nissan

 

KLIM64

#12 Not sure ape nama kereta nih..tp somel je..bulat2

KLIM37

#13 one of the Hybrid car

DSC_0540

#14

Gamba keteta sikit je. Selebihnya aku lebih gemar amek gambar model sbb ader expressi sikit =) . Sampai Kawan2 pn pelik..pergi sana tgk kereta ke tgk model. hahha..Kalao nak tgk..sila click gamba di bawah untuk tumbesaran.

KLIM78 DSC_0534 KLIM33 KLIM39 KLIM40 KLIM41 KLIM42 KLIM44 KLIM45 KLIM46 KLIM47 KLIM48 KLIM49 KLIM51 KLIM54 KLIM56 KLIM57 KLIM59 KLIM60 KLIM61 KLIM62 KLIM65 KLIM67 KLIM69 KLIM70 KLIM72 KLIM73 KLIM76

 

Kemudian habiskan masa di Ikea. Time ni memang rasa kaki nak tercabut je. Mcm2 gak beli kat sini. Tp barang Mr. Naz yang paling byk. Fuh..kalah aku shopping nih. Lepas shopping terus mencicit balik umah. Sumpah mmg tak larat nak berjalan da sbb berjimba dari pagi sampai ke senja.

www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain