fb Twitter

Tuesday, October 19

Terkejut hampir menitiskan air mata. Tapi berjaya di tahan. Kene budget cun

Sabtu lepas, aku telah menghabiskan hujung minggu di Bukit Bintang untuk mencari Money changer cz Mr. Naz is going to Ko pangan this week. Adalah 6-7 money changer kitrg pusing, jumpa yang paling murah dekat entrance BB Plaza bersebelahn Starbuck.

Ok. Selesai sudah misi penukaran duit. Selepas tuh Mr. Naz bgtau nak bawak pergi makan sedap2..alrite. I follow. Ajak je la pergi makan mane2..aku memang tarak hal nye.

kite nak pergi makan dekat mana nih?

dekat jalan semarak

Dekat sane ader kedai makan yang menarik ker?

No la..i tot i wanna bring you here... "FULLHOUSE"!

"Fullhouse" dekat Jalan Yap Kwan Seng was definitely full house at 8.00pm. Terpaksa pusing sampai 3 kali untuk cari parking. I keep asking him whether nak call for reservation ker? and time2 tu dia buat2 bz plak check fon bagai..3-4 kali aku tanye soklan yang sama but tak dilayan kerana  "bz" .

Bila melangkah kaki kedalam kedai tu..he still bz lagi dgn fon dia..the waitress came and he mentioned his name.

ouh..da book rupanya..bgtau dari tadi kan senang..

Then the waiteress bawak kami ke table..and there are may FRIENDS!!!..Wawa, Suria, Zuzu and Gf and Ayam and Gf... and it was for my pre bday celebration.


Kek pun da sedia ada atas meja with balloon deco.. im touched..im surprised..im happy..all this was planned by Mr. Naz.. Selama 26 tahun hidup, ni la kali pertama di raikan sebegini. Excited tak terhingga..

The planning was perfect cz aku tak sangka pn akan buat event tuk malam tuh. Even the deco pn marvelous plus with the environment yang very cozy.    

 thnx for this surprise frens


purple and pink my fav color of all time

Oreo cheese cake..sodappp

These are what we choose for the night
  spagetti

 
Tak ingat nama ni..but it is a chicken dengan rasa herba

Makanan fav Mr. Naz. Lamp chop

Watermelon juice

My main dish..chicken tenderloin..boleh tahan la..cuba sauce tu macam guna spaghetti nye sauce je 

tak ingat juga..chicken chop kot?

Mesti la ader sesi photography selepas makan. The interior design was super class. I would say that people would come here sbb deco yang menarik. Nothing interesting about the food..it was so-so jer.

Here we are..cam whoring..


 we have the same month..Oct babies (21st, 18th, 19th)



balloon tuh sume tak nak tinggalkan


 Nice decoration



 ouh..they also ader rooftop yang telah diubahsuai. boleh makan dekat sini sambil berlatarbelakangkan KLCC


Let me show the bday gift from Mr. Naz
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

 Killer stiletto man!!

excited..terus pakai time2 tu jugak... thheheee...

Again..thanx to all for this lovely evening..and for those yang wish...
Luv u all..and u too Mr. Naz :)
www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain