fb Twitter

Tuesday, October 5

Secret Garden

Last Sunday, sebelum pergi Open house di Denai Alam Mr. Naz telah bawa aku pergi Secret Garden di OU. Nak buat surpsrise kata nye. Surprise jugak la sbb mmg da byk kali pergi OU tp tak pernah tau pn ader taman ni. Terletak di Upper rooftop New wing. Memang melilau la mula-mula nak cari. Mr. Naz pn tatau mcm mn nak pergi tempat tuh.

Then aku terfikir, mungkin dekat2 area A&W sbb aku perasan ader artificial waterfall kat situ. Maybe dekat2 situ jugak la. Then kitrg pn jalan ke arah yg A&W. Yes..sangkaan ku tepat. Ader signage kene naik sampai UG. Cari lif then tekan UG. Dingggg....!!!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.






The view that welcome us

It only open on Saturday and Sunday

The rest..saksi kan sendiri gamba yang telah diambil semasa pengekslorasi di taman rahsia...shhhhh...






















www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain