fb Twitter

Monday, October 11

potong..potong

Rambut aku sekarang da panjang mengurai-gurai hampir2 ke paras dada. Tambahan pula ari tuh buat perming..lagi la macam singa lapa je menggerbang. But i lioke it..Feeling2 mcm latino gituw with sexy curly hair (pengsan). Nak jaga rambut curly ni memang agak melecehkan skit dan aku memang amat tak suka nak membuang masa dan duit pergi saloon. Bole dikira sangat dalam setahun tu bape kali je pergi saloon. Sama ada untuk potong atau coloring sahaja. Kalau takat nak wash & blow tu kat rumah pn bole buat. Jadinya save money di situ.

Tp..semalam telah diberi hint oleh seseorg supaya cut it shot.. whuttt!!..nak potong pendek. Tau tak bape lame nak kene simpan rambut ni..2 tahun tau tak.


Think someone with short hair is attractive

Hint la sangat kan..rasa mcm ayat tu nk menunjukkan dia mcm minat kat someone yang rambut pendek je.ftthhh...think positive.think positive..

Muka bulat, dagu pendek, mata sepet..rasa-rasa sesuai ke org yang fizikal mcm ni sesuai ke tuk rambut pendek. Bukan aku tak minat rambut pendek..especially mcm posh beckam punya hair-do. Tp bila potong rambut pendek da rasa mcm telor humpty-dumpty jer..booolllaaatttt penyek..

Paling pendek aku pernah potong pn sampai shoulder length je..memang tu je takat keberanian yang ada. Tak sanggup nak amek risiko untuk mencantas lebih pendek lagi.

I will cut my hair..tp lambat lagi..maybe bulan 11 cz nk potong dekat bandung . Coloring + wash + cut + trim kening baru RM100 je masa buat dekat jakarta tempoh hari. Murah kan.

Saba yer..tggu i potong rambut kat Bandung ok..service kt sane memang tiptop dan hasil tangan memang memuaskan hati. www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain