fb Twitter

Tuesday, October 19

Counting Days

Tapak tangan kiri da gatal2 da ni..tak saba nak shopping di Bandung. I have already prepare the money to spend dekat sana. Smlm baru je pre-book extra 15kg luggage just in case barang terlebih muatan. After doing some research, and asking around friends, yep..Bandung definitely a shopping heaven. Kain, telekung, kids cloths, kek Kartika, jeans, jacket, wallet...and the list still go onnnn.. So i should prepare some extra cash just in case la kan.

I still haven't make my own list of barang2 nak beli kat sane. Kalau ader list, setiap hari mesti ada je barang yang akan di tambah. dengan barang-barang yang dipesan rakan-rakan lagi

My planning is to shopping, pedi n medi, hair dressing, massage (must do..massage dkt Indonesia sgt melalai kan dan didn't i say it cheap?) .. I don't think akan ada sight seeing program cz nak jimatkan budget. It will cost us RM100++ to rent a car for one whole day. Our transport would be taxi or angkutan (nak merasa lebih adventure). Bole jimat duit di situ dan shopping sakan...

Counting days..another 2 weeks ++ before the actual date..Tp cuti masih belum lagi diluluskan lagi ni.. www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain