fb Twitter

Monday, October 4

Artistry

Last Monday, aku beli set pencuci muka Artistry from Amway. Ni pun sbb hasil bacaan daripada forum. Rata-rata pengguna memberikan feedback positif. So aku pn saja gatal tgn nak try.

Tp yang kurang best nye kene daftar jadi member dlu bru bole dapat harga distributor. Harga nye pulak memang byk beza antara arga retail and distributor. Beza 20-30 hingit kooo...Cuba pulak kalo aku ber 3-4 barang da berapa plak kan.. So..nak tak nak join je la jadi member. Esok-esok senang skit nak topup beli barang. Tak payah la nak pinjam sape2 nye mmber card.

This is the set yang aku beli: ARTISTRY essentials Balancing System. Ader Cleanser (135ml), toner (200ml) dan lotion (75ml). 3 benda ni memang wajib dalam setiap pencuci muka. Setelah di comparekan , price is very reasonable becos it comes in quantity yg banyak. Jimat la sikit tak payah tiap2 bulan nak kene topup.

www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain