fb Twitter

Monday, August 30

Iftar di Absolute Thai

First time makan kat lua sepanjang bulan puasa ni. Selalunya saya lebih suka makan di rumah tyme berbuka. Tak kisah sama ada beli dekat param dan terus bawak balik umah atau masak sendiri. But this time around Affan ajak berbuka d lua. Asal nya bertiga, tp Bell tak dapat join plak. Plan berbuka di Absolute Thai, Ikano. Nasib baik la da buat reservation siap2. Fullhouse mana2 tempat kalo da fasting month nih.

By 6.45pm kitrg da dok melanguk kat dalam kedai tuh and terus je order. we ordered Ayam pandan, Tomyam n green curry. Percaya la ape yg kitrg order ni sume nye enak2 belaka. For those yg minat spicy food la...cz tomyam n green curry nye tersgt la pedas..lagi pedas lagi aku suke..aku ni memang hantu pedas. Walaupn kadang2 da asik tonggang air je..aku tetap suapkan jugak makanan tuh... fuhh...feeling nye memang lain macam skit.. terangatttt...






ayam pandan yg masih terasa lagi segala perapan nye

kurma juga disediakan



Green curry. Pedas tp sedap...


Tomyam kene ader jugak..pelengkap utk saya yg memang suke tomyam.


Sedap and environment nye pn sgt selesa. Next time ofkos akan datang lagi :) www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain